Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (3.68 secunde)
La ora actuala se afla in plina desfasurare procesul de fuziune intre vechea companie romaneasca Romtrans, specializata in expeditie si logistica, inclusiv in activitatea portuara si marea corporatie germana DB Shenker (profilata pe acelasi domeniu de activitate ca si societatea romaneasca pe care a cumparat-o, dar care actioneaza in peste 80 de tari ale lumii), a declarat pentru "Replica" Mircea Busuioc, responsabil Calitate in cadrul reprezentantei din Romania a DB Shenker.
Lipsa lichiditatilor financiare a facut ca zeci de societati sa "traga pe dreapta", nu inainte ca angajatii Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) sa intocmeasca dosarele de executare silita.
Creditorii care intarzie cu plata ratelor mai mult de 90 de zile au toate sansele sa ajunga pe mana firmelor specializate in recuperarea datoriilor. Astfel, avocatii si executorii pot cere, pe baza contractului de creditare, sechestrarea bunurilor si blocarea banilor din salariu.
O firma din Arad va exporta in China traverse din lemn pentru calea ferata in valoare de aproximativ 6 milioane de euro, in baza unui acord semnat cu o companie care activeaza in domeniul feroviar.
Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Calinescu, patronul celei mai de succes afaceri din domeniul opticii romanesti - Pro Optica - are, mai nou, afaceri cu vrajitoare.
Pe o piata de leasing in care sectoarele cele mai cautate pana acum sunt in scadere, firmele care au stiut inspre ce sa isi indrepte atentia nu au de ce sa se planga.
Noul ansamblu Brancusi Residence este amplasat pe o suprafata de 9201 mp si este situat in partea de vest a Bucurestiului, in cartierul Drumul Taberei.
Creditele acordate de IFN, rapide si mai scumpe decat cele bancare "clasice", sunt ultima solutie pentru romanii presati de urgente financiare de sarbatori. In prag de sarbatori, romanii mai au o solutie pentru a face rapid rost de banii necesari pentru cumparaturi:
In ceea ce priveste Romania, analistii de la Saxo Bank considera ca in momentul acesta guvernantii trebuie sa lase la o parte certurile si sa isi canalizeze toate eforturile spre indeplinirea ceritelor FMI, BM si CE si spre gasirea unui program de relansare economica.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford.
"Infiintarea unei companii energetice nationale sau a unei asociatii de firme energetice romanesti, care sa sustina si sa promoveze companiile autohtone la nivel international, ar putea constitui o solutie din care intreaga industrie energetica romaneasca ar avea de castigat", este concluzia lui Ion Andronache, presedintele companiei romanesti de automatizari industriale si sisteme de masura Syscom 18, care a sustinut azi o prezentare in cadrul unui seminar pe teme energetice, organizat de publicazia "Focus Energetic".
Cateva sute de proprietati, in mare parte rezidentiale, au ajuns in posesia institutiilor finantatoare dupa esecul procesului de vanzare directa in perioada executarii silite, iar in viitor numarul caselor preluate de banci va urca la cateva mii, spun consultantii Coldwell Banker Affiliates of Romania "Estimam ca bancile vor prelua cateva mii de case si de apartamente, dupa ce au intrat deja in posesia catorva sute.
Metrorex vrea sa organizeze o licitatie pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate pentru Magistrala VII de metrou Rahova-Colentina, lucrarile urmand sa se desfasoare pe o perioada de circa 7-8 ani, a anuntat, miercuri, operatorul de metrou.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova.
Din ciclul "nu ne mai mira nimic in Romania", cea mai mare hotie legala la ora actuala din tara asta o reprezinta firmele de ridicari auto. ... Insa ce se intampla cu acele sume colosale pe care le cer firmele in schimbul masinii tale?
Firmele din Romania care se ocupa cu transportul intern si international de marfa se plang de doua mari probleme: pretul motorinei si cursul valutar. In 2010, pretul combustibilului a crescut cu 30 la suta, iar in acest an s-au inregistrat pana acum alte sase scumpiri.
Brandul CALZEDONIA si-a facut ieri intrarea in Romania, o data cu deschiderea primului sau magazin in Capitala. Calzedonia aduce in Romania cele mai noi colectii de sosete, dresuri, ciorapi si ultima colectie de costume de baie de dama si barbatesti.
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
google-analytics.com